Voorbeelden

Neem een kijkje in de afgelopen projecten om de mogelijkheden
van LED Op Wielen te ontdekken.

All You Need Is Love

RTL 4 - TV uitzending

In opdracht van RTL 4 voor het programma All You Need Is Love is de LED-Wagen ingezet om iemand te verassen met een digitale videoboodschap. Tijdens de aflevering van 21 maart werd een moeder verrast met een hartverwarmende boodschap van haar dochter die werd afgespeeld via de Led Op Wielen.

All You Need Is Love is een liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt. In deze aflevering gingen wij op bezoek bij een moeder in Nijmegen, waarvan haar dochter in Amerika woont met haar vader.

De Led Op Wielen werd gebruikt om iemand te verrassen door een filmpje van haar dochter hierop erop af te spelen. Om een filmpje als verrassing af te spelen was het niet mogelijk om een LED-scherm op te bouwen. Hierdoor was de LED-wagen een ideale uitkomst. De Led Op Wielen kan rijdend beelden weergeven. Hiervoor hoeft niets opgebouwd te worden, waardoor deze persoon volledig verrast werd.

Verras Je Familie Met een Videoboodchap

Aafje Zorginstelling

Tijdens de corona-crisis is de LED-wagen ingezet om bewoners van verzorgingstehuis Aafje te verrassen met een videoboodschap van familieleden. Omdat de bewoners van verzorgingstehuizen geen bezoek mochten ontvangen, gingen wij hen een hart onder de riem steken door persoonlijke videoboodschappen te bezorgen.

Het idee om eenzame ouderen te verrassen met een videoboodschap is ontstaan door het televisieprogramma All You Need Is Love. Voor dit televisieprogramma hebben wij andere mensen mogen verrassen met een persoonlijke videoboodschap. Dit bracht ons op het idee om de LED-wagen in te gaan zetten om familie van de bewoners van zorginstellingen iets dichterbij te brengen, door persoonlijke videoboodschappen te bezorgen.

Led Op Wielen is bij drie verzorgingstehuizen van Aafje langs geweest om videoboodschappen van familieleden bij de bewoners te bezorgen. Deze video’s werden afgespeeld op het LED-scherm van de LED-wagen. Deze video’s werden ondersteund met geluid, zodat de bewoners hun familieleden ook konden horen.

De bewoners van de verzorgingstehuizen waren enorm ontroerd om hun familieleden op zo’n groot beeldscherm te mogen zien. Dit leverde hele mooie momenten op. Hoe deze dag er precies uitzag is terug te zien in het filmpje hiernaast.

Op de 10e kan het gebeuren

Nederlandse Loterij

In opdracht van de Nederlandse Loterij is de Led Op Wielen ingezet om extra verkopen te realiseren voor de 10e trekking in Den Haag. Elke 10e van de maand kan het gebeuren, dan kan jij de Jackpot winnen. Om de verkoop van de 10e trekking in Den Haag te stimuleren is de Led Op Wielen 3 dagen voor de trekking ingezet.

De inzet van de Led Op Wielen begon drie dagen voorafgaand aan de trekking. Zo was er op de LED-wagen te zien: “Nog drie dagen tot de trekking”. Dit liep af naarmate de trekking dichterbij kwam. Aanvullend werden de retailers van Den Haag op de LED-wagen getoond om de bewoners te stimuleren om nog een lot bij een van hen aan te schaffen.

Het resultaat was dat de retailers die op de Led Op Wielen werden getoond een stijging van 12% zagen in de verkoop ten opzichte van voorgaande maanden.

Diploma Bezorgservice

Gilde Opleidingen

In opdracht van Bureau Tint is de led-wagen ingezet als onderdeel van de ‘Diploma Bezorg Service’ voor Gilde Opleidingen. Tijdens deze bezorg service werden 40 studenten in twee dagen tijd verras met een hele bijzondere diploma uitreiking. Door de corona-maatregelen kon dit niet op school plaatsvinden, waardoor de diploma uitreiking naar de studenten werd toegebracht.

De docenten van Gilde Opleidingen gingen op pad met een Volkswagen bus gevolgd door de Led Op Wielen om diploma’s uit te gaan reiken. Gewapend met confetti, champagne en de diploma’s ging de Led Op Wielen samen met de docenten van Gilde Opleidingen op pad om de studenten een diploma uitreiking te bezorgen. Elke studenten kreeg een persoonlijke videoboodschap te zien van zijn een van zijn docenten die afgespeeld werd via de Led-wagen. De reacties waren overweldigend en het eindresultaat is in het filmpje terug te zien!

Live tijden & sponsoren

Halve Marathon Deurne

In opdracht van de organisatie van de Halve Marathon in Deurne is de Led Op Wielen ingezet als mobiel LED-scherm om live tijden en reclame weer te geven.

De LED-wagen stond geparkeerd bij de finish waarop live tijden van de hardlopers werden gecommuniceerd met de toeschouwers. De live tijden werden afgewisseld met de logo’s van de sponsoren van het event. Doordat de LED-wagen aan beide kanten een LED-scherm heeft van 7m2, was dit goed zichtbaar voor alle toeschouwers die bij de finish stonden.

Black Friday actie

KPN

Aanvullend op de reguliere Black Friday actie van KPN, kregen bewoners van Rijnsburg een extra voordeel. Door de Black Friday actie te communiceren met de lokale bewoners was het doel om extra traffic te genereren naar de KPN Pop Up winkel.

Op de LED-wagen werd een filmpje afgespeeld waarop de speciale aanbieding van KPN te zien was. De Led Op Wielen reedt hiermee rond het winkelcentrum, de woonwijken en de zocht de drukst bezochte plekken op. Zo werd de reclame naar de doelgroep toegebracht.

Het resultaat van deze activatie was dat het bezoekersaantal, ten opzichte van andere steden, met 50% was gestegen. Zo hebben de bewoners van Rijnsburg mogen profiteren van een extra voordelige Black Friday actie. Naast de lokale actie gaf dit ondersteuning aan de landelijke Black Friday actie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij maken graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte op