Informatie

Ontdek de mogelijkheden van LED Op Wielen.
Als moving billboard voor uw reclameboodschap tot live televisie op iedere locatie.

Prijzen

Vanaf

€ 995

Exclusief BTW, voor 4 uur op locatie


Hiervoor rijdt LED op Wielen 4 uur effectief rond op een locatie naar keuze. Bij deze prijs zitten alle kosten op locatie inbegrepen, namelijk brandstof, verzekering en een chauffeur. De prijs is exclusief reiskosten van- en naar de locatie.

  • 4 uur effectieve inzet op locatie
  • Locatie naar keuze
  • Met ingebouwd geluid
  • Reiskosten € 1,- per kilometer

Offerte op maat

Wij denken graag met je mee

Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden die LED op Wielen te bieden heeft.

 

Vraag offerte opVeel gestelde vragen

1Waar moet mijn content aan voldoen?
De LED-schermen op de Led Op Wielen hebben een verhouding van 1920 bij 1080 pixels. De content die wordt aangeleverd, dient te voldoen aan deze verhouding. Voor afbeeldingen wordt het bestand JPEG ondersteund en filmpjes een MP4 bestand.
2Heeft de LED Op Wielen geluid?
LED Op Wielen is voorzien van twee vaste speakers die aan de buitenkant zijn bevestigd. Hiermee kan de boodschap al rijdend worden versterkt met geluid. Wij bieden ook de mogelijkheid om het geluid uit te breiden voor externe grote speakers. Dit is alleen mogelijk wanneer LED op Wielen stilstaat.
3Hoe groot is het LED-scherm?
LED op Wielen heeft aan beide zijden een LED-scherm met een formaat van 7m2. De afmetingen van deze schermen zijn 3,5m breed en 2m hoog. De verhouding en/of aan te leveren resolutie voor de content van de LED-schermen is 1920 bij 1080 pixels.
4Wat kan er op de LED-wagen worden afgespeeld?
LED op Wielen beschikt over twee LED-schermen die zowel bewegende als stilstaande beelden kan afspelen. De LED-schermen werken als losstaande schermen, waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Zo kan er live televisie op worden uitgezonden, een presentatie gehouden worden of live beelden mee worden uitgezonden. Ook is het mogelijk om afbeeldingen en filmpjes aansluitend van elkaar af te spelen.
5Mag er rijdend bewegend beeld worden afgespeeld?
Binnen de bebouwde kom mogen er bewegende beelden en stilstaande beelden worden afgespeeld, zoals filmpjes en afbeeldingen. Deze beelden mogen alleen niet afleidend zijn voor andere weggebruikers. Buiten de bebouwde kom, zoals op de snelweg, mogen er alleen stilstaande beelden worden afgespeeld.
6Kan ik de LED-wagen in mijn huisstijl 'branden'?
Bij een meerdaagse huur van de LED op Wielen is het mogelijk om de LED-wagen in ieder gewenste huisstijl te branden. Van simpele aanpassing van de LED op Wielen logo's naar het logo van jouw bedrijf tot complete 'sticker-wrapping'. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
7Heeft de LED-wagen externe stroom nodig?
De Led Op Wielen heeft geen externe stroombron nodig. De LED-schermen werken volledig op accu's en zonnepanelen. Wel zo groen! Zo kan de wagen overal in Nederland, zonder externe stroombron, content afspelen. Dit kan zowel rijdend als stilstaand.
8Kan de LED-wagen ook binnen worden gebruikt?
Het is ook mogelijk om LED op Wielen binnen te gebruiken. De LED-schermen worden van stroom voorzien van interne accu's. Voor binnen gebruik met een externe stroombron moet er rekening gehouden worden met krachtstroom (3 fases, 32 Ampere).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij maken graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte op