Informatie

Ontdek de mogelijkheden van LED Op Wielen.
Als moving billboard voor uw reclameboodschap tot live televisie op uw events.

Prijzen

Huur de Led Op Wielen exclusief voor uw bedrijf,
koop advertentieruimte af of vraag een offerte aan op maat.

Halve dag

€995

Exclusief btw

Zet LED Op Wielen in voor een halve dag. Hiervoor rijden wij 4 uur effectief rond op locatie naar keuze. Bij deze prijs zitten alle kosten op locatie inbegrepen, namelijk brandstof, verzekering en een chauffeur. De prijs is exclusief reiskosten naar de locatie toe en weer terug.

 

  • 4 uur effectieve inzet op locatie
  • Locatie naar keuze
  • Met ingebouwd geluid
  • Reiskosten € 1,- per kilometer

Hele dag

€1495

Exclusief btw

Zet de Led Op Wielen in voor een hele dag. Hiervoor rijden wij 8 uur effectief rond op locatie naar keuze. Bij deze prijs zitten alle kosten op locatie inbegrepen, namelijk brandstof, verzekering en een chauffeur. De prijs is exclusief reiskosten naar de locatie toe en weer terug.

 

  • 8 uur effectieve inzet op locatie
  • Locatie naar keuze
  • Met ingebouwd geluid
  • Reiskosten € 1,- per kilometer

Liever een offerte op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We bespreken graag alle mogelijkheden die LED op Wielen te bieden heeft.

Vraag offerte op

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over LED Op Wielen?
Grote kans dat jouw vraag hiertussen staat.
 
1Waar moet de content aan voldoen?
De LED-schermen op de Led Op Wielen hebben een verhouding van 1920 bij 1080 pixels. De content die wordt aangeleverd, dient te voldoen aan deze verhouding. Voor afbeeldingen wordt het bestand JPEG ondersteund en filmpjes een MP4 bestand.
2Heeft de LED Op Wielen geluid?
De LED Op Wielen is voorzien van twee vaste speakers die aan de buitenkant zijn bevestigd. Hiermee kan de boodschap al rijdend worden versterkt met geluid. Wij bieden ook de mogelijkheid om het geluid uit te breiden voor externe grote speakers. Dit is alleen mogelijk wanneer de Led Op Wielen stilstaat.
3Hoe groot is het LED-scherm?
De Led Op Wielen heeft aan beide zijdes een LED-scherm met een formaat van 7m2. De afmetingen van deze schermen zijn 3,5m breed en 2m hoog. De verhouding van de LED-schermen zijn 1920 bij 1080 pixels.
4Wat kan er op de LED-wagen worden afgespeeld?
De Led Op Wielen beschikt over twee LED-schermen die zowel bewegende als stilstaande beelden kan afspelen. De LED-schermen werken als losstaande schermen, waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Zo kan er live televisie op worden uitgezonden, een presentatie mee gehouden worden of live beelden mee worden uitgezonden. Ook is het mogelijk om afbeeldingen en filmpjes aansluitend van elkaar af te spelen.
5Mag er rijdend bewegend beeld worden afgespeeld?
Binnen de bebouwde kom mogen er bewegende beelden en stilstaande beelden worden afgespeeld, zoals filmpjes en afbeeldingen. Deze beelden mogen alleen niet afleidend zijn voor andere weggebruikers. Buiten de bebouwde kom, zoals op de snelweg, mogen er alleen stilstaande beelden worden afgespeeld.
6Kan ik de LED-wagen in mijn huisstijl 'branden'?
Bij een meerdaagse huur van de Led Op Wielen is het mogelijk om de LED-wagen te laten stickeren in jouw huisstyle. Dan worden de logo’s van Led Op Wielen vervangen door het logo van jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
7Heeft de LED-wagen externe stroom nodig?
De Led Op Wielen heeft geen externe stroombron nodig. In de LED-wagen is een grote aggregaat verwerkt. Zo kan die overal in Nederland, zonder externe stroombron, content afspelen. Dit kan zowel rijdend als stilstaand.
8Kan de LED-wagen ook binnen worden gebruikt?
Het is ook mogelijk om de LED-wagen binnen te gebruiken. De stroom wordt normaal verwekt door een aggregaat die in de LED-wagen is verwerkt. Binnen is het vaak niet wenselijk om dit aan te zetten in verband met uitlaatgassen. Voor binnen gebruik met externe stroom moet er rekening gehouden worden met krachtstroom (3 fases, 32 Ampere).
 
 

Breng reclame naar de doelgroep toe

De rondrijdende reclamewagen maakt een reclameboodschap maximaal zichtbaar met twee grote LED-schermen. Reclame is niet meer gebonden aan één vaste locatie, maar wordt nu naar de doelgroep toegebracht. Dit kan met zowel bewegende als stilstaande beelden. Zo kan met deze opvallende wagen elke gewenste boodschap worden overgebracht aan een groot publiek op iedere plek in Nederland!

 
 

Een totaal van 14m2 aan LED-scherm

De digitale LED-schermen op de wagen hebben beide een formaat van 7m2 groot met een afmeting van 3,5 meter breed en 2 meter hoog. De kwaliteit van de LED-schermen worden gewaarborgd door de nieuwste technologie. Zo zijn de LED-schermen voorzien van lichtsensoren en hebben ze een korte pixelafstand. Hierdoor is de helderheid van de schermen altijd perfect aan de omgeving aangepast en is het beeld scherp tot op korte afstand.

 
 

Breed inzetbaar

De Led Op Wielen is breed inzetbaar. Zo kan hij worden ingezet als “Moving Billboard” om een reclameboodschap zichtbaar te maken of als groot LED-scherm voor op evenementen. Het LED-scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld live televisie te kijken, live beelden uit te zenden of een presentatie af te spelen. De beelden worden ondersteund met geluid door de opgebouwde speakers op de LED-wagen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij maken graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte op